Brievenbuspakketjes

Brievenbuspakketjes

Wil jij je tante in de Achterhoek, je thuiswerkende collega, je vriendin in quarantaine of jarige opa graag verrassen met iets lekkers? Of heb je zelf wel zin in een gebakje van de Juf, maar woon je niet binnen ons bezorggebied (Walcheren)? Wij presenteren hier dé oplossing: een doosje vol cake en koek die we laten thuisbezorgen door heel Nederland.

Als je vandaag voor 12.00 uur besteld, kan je pakketje morgen op de post. In de meeste gevallen valt je pakketje dan een dag later op de mat. Houd er in drukkere tijden rond Sinterklaas en Kerst rekening mee dat de post wel eens een dag vertraging kan hebben. Wil je je pakketje dus voor een bepaalde dag in huis hebben, reken dan voor de zekerheid een dag extra om teleurstelling te voorkomen. De pakketjes worden door PostNL bezorgd en passen door de brievenbus. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Wat voor ‘normale’ post geldt, geld ook voor onze brievenbuspakketjes: op zondag en maandag wordt er niet bezorgd.

Wil je een (grotere) zakelijke bestelling doen? Neem dan even telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dan nog even dit… In de doosjes zit ook gebak met chocolade. Daarin zit een stofje welke giftig is voor honden. Verstuur je dus een pakketje naar een hondenbezitter, waarschuw diegene dan even dat het pakketje door de brievenbus komt.

De genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Bestellen

  • Brievenbuspakket gemengd

    19,95
    Bestel
  • Brievenbuspakket thee, cake en koek

    17,95
    Bestel
X